Nominera till årets kooperativ 2017

Nu är det dags att utse Årets kooperativ 2017 i Norrbotten. Känner du ett intressant och spännande kooperativ i Norrbotten som är värt en utmärkelse? Kooperativet kan nomineras av sig själva och av andra.

Du har möjlighet till att nominera till och med kl 24:00, tisdag den 27 juni 2017.
Årets kooperativ får, förutom äran, ett pris. Dessutom nomineras kooperativet till utmärkelsen på nationell nivå. Årets kooperativ i Sverige koras under hösten 2017.

För att nominera – fyll i formuläret och glöm inte att också skicka/maila kooperativets senaste årsredovisning till nord@coompanion.se om ni är ett kooperativ som nominerar er själva. Kooperativet ska ha varit verksamt i minst ett år. Du kan nominera ett eller flera kooperativ (OBS! Fyll i ett formulär per nominering).

Vinnaren för årets kooperativ 2017 i Norrbotten utses under september 2017.