Coompanion i Västerbotten Län söker en ny VL

Coompanion är företagsrådgivaren för alla som vill starta kooperativa företag. Coompanion finns i varje län och tillsammans i Sverige är vi 130 medarbetare. Vi breddar entreprenörskapet och ger er som vill förverkliga företagsidéer tillsammans skräddarsydd information, företagsrådgivning och utbildning. Vi tror på demokratisk företagande, där alla samarbetar och är engagerade. Det är rena drivhuset för ekonomisk, social och hållbar tillväxt!

Coompanion Västerbotens län är en ekonomisk förening med 42 medlemmar med huvudkontor i Umeå och ett mobilt kontor i inlandet. Idag är vi tre medarbetare som driver verksamheten operativt. Vi har nyligen utökat vårt samarbete med Coompanion Norrbotten under det gemensamma varumärket Coompanion Nord. För vår gemensamma kommunikation har vi en hemsida och facebooksida.

Nu söker Coompanion Västerbottens län en

VERKSAMHETSLEDARE

Ditt nya arbete

Vill du känna att du gör samhällsnytta och att du har möjlighet att utveckla regionen och samhället? Har du förmågan att konkretisera, driva och se möjligheter till att organisera idéburna projekt? Är du en drivande och entusiastisk person som trivs med att vara i fokus för andras uppmärksamhet? Tycker du om att göra det tillsammans med andra?  I så fall kanske denna tjänst är rätt för dig.

 

Som verksamhetsledare för Coompanion Västerbottens län har du det övergripande ansvaret för föreningens verksamhet i Västerbotten. Du är ansiktet utåt och säljer in organisationen till kunder och finansiärer. Som verksamhetsledare har du personalansvaret och leder och fördelar arbetet i organisationen. Självklart är du också med som en del i kärnverksamheten och arbetar som affärsrådgivare. I arbetsuppgifterna ingår även finansiering, budgetering, uppföljning, rapportering samt analys av ekonomiskt utfall.

 

Din profil

För att passa i denna roll är det viktigt att du har ett genuint samhällsintresse och att du drivs av värderingar. Du har tidigare ledarerfarenhet och förmågan att inspirera, leda och utveckla personal och verksamheter. Som person är du driven, affärsmässig, tydlig och utåtriktad. Du är van att röra dig i olika sociala sammanhang och drivs av att skapa relationer och nätverk samt av att sätta Coompanion på kartan. Tjänsten är beroende av att du kan etablera långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartners. Arbetet kräver även att du är pedagogisk, strukturerad, lyhörd och kommunikativ, både via tal och skrift.

 

För oss är inte din akademiska examen det viktigaste, utan det är din tidigare arbetslivserfarenhet och personliga lämplighet. Vi förväntar oss sökande med god omvärldsbevakning och som har förmågan att uttrycka sig väl i tal och skrift. Tjänsten innebär en del resor, främst i Västerbotten, så körkort med B-behörighet är en förutsättning.

 

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta: Elin Wiklund, tfn: 0733-51 27 11.

 

Ansök via www.clockworkpersonal.se. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, men ansök absolut senast den 15 juni.

 

Här kan du ladda ner pdf ->

 

logoclockwork