18 juni 2013

Equality, Growth & Innovation

logotype_ltu_egs_conference_webTa chansen att uppdatera dig om de senaste forskningsresultaten och praktiska erfarenheterna om tillväxt och innovation ur ett socialt perspektiv!

Arenan för uppdateringen är den internationella konferensen “Equality, Growth & Innovation – In theory and practice” i Luleå, 9-10 oktober 2013. Både forskare och andra aktörer är varmt välkomna att delta!

Höjdpunkter i programmet: Föreläsning om “Social innovation design” av Ezio Manzini, professor i industriell design vid Politecnico di Milano; Föreläsning om “From state feminism to market feminism?” av Judith Squires, professor i politisk teori vid University of Bristol och Johanna Kantola, docent i statsvetenskap vid University of Helsinki; Öppningstal av Lars-Eric Aaro, VD vid gruvbolaget LKAB; Ett stort antal forskarpresentationer med senaste resultat; Ett stort antal workshops med presentation av praktiska erfarenheter.

Anmäl dig så snart som möjligt på http://eventus.trippus.se/egi2013 eftersom antalet platser är begränsat.

Arrangörer: Genus och teknik vid Luleå tekniska universitet, VINNOVA, FAS, Nationella sekretariatet för genusforskning, Jämställ.nu och Europeiska socialfondens temagrupper Likabehandling och Arbetsplatslärande.

 

Sprid gärna inbjudan till fler du tror kan vara intresserade av att delta!

 

Konferensens hemsida: www.ltu.se/EGI

Konferenskontakt: egi@ltu.se

Dela