7 november 2013

Grattis till Årets kooperativ i Norrbotten!

IMG_2769

Den 4:e oktober under vår Årets trevligaste fest har vi premierat Årets kooperativ i Norrbotten! Priset gick till Geektown Kommunikationsbyrå.

Geektown kommunikationsbyrå jobbar med kommunikation i alla dess former – oavsett om det gäller en webbplats, en trycksak, en kampanj eller sociala medier. De tror på att ett team med individer som arbetar tillsammans är starkare än en person som arbetar ensam, att det bästa arbetet föds från en bra mix av idéer. Geektown gillar människor som vill starta sina dagar med en WOW-känsla. Wow-idéer behövs för att skapa wow-resultat för företaget och de ser till att leverera wow-material. Genom sina glasögon ser de världen alltid på ett speciellt sätt – som de vill dela med sig av.

Tillsammans med vänner och samarbetspartner har vi firat Geektown och våra nya medarbetare Lena Jakobsson och Rose-Marie Lundström.

 

 

 

IMG_2768    IMG_2724  IMG_2767

Dela