4 september 2014

Social Franchising

InbjudanHur kan sociala företag skapa fler jobb i din kommun?

Kom och ta del av unik information och erfarenheter och få veta vad Social Franchising kan göra i din kommun!

Social Franchising är en framgångsrik metod för att skapa hållbara sociala företag och arbetstillfällen för de som står långt ifrån arbetsmarknaden. I projektet EXPLOSION har vi under 2011-2014 arbetat tillsammans med några av Sveriges bästa sociala arbetsintegrerande företag som sprider sig över landet. Nu berättar vi om metoden och om hur du kan gå tillväga för att ingå i nästa stora EU-ansökan. De Sociala Franchisinggivarna MACKEN, CASA och LE MAT berättar om sina koncept och resultat. Lyssna också på erfarenheterna från SKA-Kriminalvårdsspåret som skaparvägar till arbete i sociala företag för Kriminalvårdens klienter. Dagarna är kostnadsfria.

När: 8 oktober kl. 10-14. Plats: Medlefors Folkhögskola, Skellefteå

Anmäl dig via följande länk: bit.ly/SSQAqp

Eller till: nadja.andersson@coompanion.se

Varmt välkommen!

Dela