7 januari 2015

Regional konferens i Vilhelmina – nu kan du anmäla dig!

När: 28-29 januari 2015

Var: Hotell Wilhelmina

I slutet av januari 2015 tar Västerbotten konkreta steg mot mer medskapande. Under två dagar genomförs konferenser i Vilhelmina som fokuserar utveckling och verklig förändring, men med lite olika fokus – varmt välkomna på båda två!

Anmäl er senast den 20 januari 2015.

Kommunalt och idéburet medskapande

Den 28 januari genomför KIM-projektet tillsammans med Vilhelmina Kommun, Utvecklingsarena Vilhelmina, Region Västerbotten och Coompanion en konferens om hur vi kan samverka på ett nytt sätt. Ett antal spännande lokala exempel inspirerar oss, och vi tar nya steg efter det! Läs mer här.

Social Innovation

Den 29 januari genomför Coompanion en halvdag om nytänkande väg till hållbar tillväxt. Det blir kunskaper om bland annat social innovation och impact investment. Välkommen till en dag som vill bygga kunskap och regionala nätverk inom social innovation, samt visa på vägar att finansiera sociala innovationer i Västerbotten. Läs mer här.

Konferenserna som ett paket!

Eftersom det finns tydlig kopplingar mellan de olika konferenserna har vi försökt planera dem som ett paket, vilket ska göra det enklare för deltagare. Läs mer här.

Vid frågor mejla: roger.filipsson@coompanion.se

Dela