22 januari 2016

Dela med dig av din idé träff – Umeå

Vinnova öppnar en spännande utlysning inom sociala innovationer. Urvalsprocessen är lite annorlunda då den består av en videopitch på max 3 minuter. Det går inte att ligga på latsidan då utlysningen stänger efter 300 inkomna videopitchar eller senast 3 februari.

 

I Umeå, Renmarkstorget 5D, bjuder Coompanion in till “Dela-med-dig-av-din-idé-träff” fredag 22 jan kl.08:30-10:00.

OBS! Meddela gärna till roger.filipsson@coompanion.se ifall du kommer då vi har ett begränsat antal platser.

Syftet med mötet är att du kl.10:00 går därifrån själv/eller med nyvunna vänner och ser till att Umeå levererar i denna utlysning:). Uppmanar alla sociala innovatörer i Västerbotten och Norrbotten att komma in med idéer till Vinnova.

Mer om utlysning här->

Dela