29 januari 2016

Coompanion anställer affärsutvecklare i Skellefteå

LisaNilsson - Kopia5Coompanion välkomnar Lisa Nilsson som affärsutvecklare för kooperativa- och sociala företag i Skellefteå. Lisa kommer närmast från Skellefteå kommun där hon har arbetat inom enheten för arbetsmarknad med bland annat stödstrukturer för socialt företagande och samhällsentreprenörskap.

 

– Jag ser fram emot att börja jobba hos Coompanion och vara en del av utvecklingen av samhällsnyttiga företag i Skellefteåregionen. Mitt fokus kommer ligga på samordning av stödjande funktioner, affärsrådgivning samt öka förståelsen och kännedomen om kooperativt- och socialt företagande.

 

– Det ska bli kul att få ta del av Lisas energi och utvecklingsvilja. Att kombinera Lisas driv med kooperativt företagande, samhällsentreprenörskap och sociala innovationer kommer att bli kanon för Skellefteåregionen, säger Roger Filipsson, verksamhetsledare på Coompanion i Västerbotten.

Dela