11 april 2017

Vill du göra världen bättre?

marknadsfo%cc%88ringsmaterial-info%cc%88r-inspirationsdag-170428-nor-vb

I Skellefteås nya satsning på samhällsentreprenörer får du som vill jobba med att göra gott lära dig mer om att utveckla sociala innovationer och bygga upp ett ansvarstagande företagande som samtidigt är lönsamt. 

Skellefteå behöver innovatörer och entreprenörer som genom nya idéer tar sig an samhällsutmaningar och bygger vår gemensamma framtid. Smart Tillväxt, Samordningsförbundet Skellefteå-Norsjö och Coompanion arrangerar gemensamt en inspirationsföreläsning om och för samhällsentreprenörer och sociala innovationer, med huvudföreläsaren Björn Söderberg.

Välkommen till en inspirerande föreläsning med Björn Söderberg, årets talare 2008 och social entreprenör som med hållbarhet och lönsamhet förändrar livet för Kvinnor i Nepal. Björn kommer prata om hur du med dina idéer kan lösa utmaningar i ditt lokalsamhälle. Möt också de lokala sociala innovatörerna Write Your Self och samhällsentreprenörerna RTAS som med sina verksamheter gör skillnad för utsatta människor, globalt och lokalt. Du får också möjlighet att träffa de företagsfrämjare som finns och verkar i Skellefteå och prata med någon av dem om du vill ha hjälp att ta din idé vidare.

Datum: fredag 28 april 2017

Tid: Klockan 11:30 – 14:00

Plats: The Great Northern, Storgatan 53, Skellefteå

Vi bjuder på en lättare lunch. Anmäl dig senast 26 april.

Anmäl dig genom att klicka här.

Den här inspirationsföreläsningen är den första av flera event som ska inspirera till och uppmärksamma samhällsentreprenörskap och sociala innovationer i Skellefteå. Under hösten kommer Skellefteås första Social Business Board att gå av stapeln. Boarden ger dig med en samhällsentreprenöriell idé chansen att pitcha din idé inför affärsutvecklare, rådgivare, finansiärer och andra viktiga aktörer och få deras stöd.

Dela