1 december 2017

Susanne Friberg blir ny verksamhetsledare för Coompanion Norrbotten

I februari 2018 kliver Susanne Friberg, 46, på som ny verksamhetsledare för Coompanion Norrbotten. Hon ersätter Roine Karlsson som efter 17 år väljer att avsluta sitt uppdrag.

Susanne kommer från en tjänst som företagsrådgivare och lokalchef på Sveriges Byggindustrier. Innan Susanne började på Sveriges byggindustrier 2012 har hon lett förändringsprocesser och utvecklingsarbete hos bland annat SJ och Kronofogdemyndigheten.

 

– Det känns väldigt roligt att ta över stafettpinnen och fortsätta utveckla Coompanion Norrbotten. Det kooperativa företagandet, som Coompanion är experter på, är viktiga nycklar och bidrar med innovativa lösningar till de samhällsutmaningar vi står inför. Norrbottens utveckling är stark men det finns fortfarande mycket att arbeta med för att inkludera alla i den regionala samhällsutvecklingen, säger Susanne.

Susanne Friberg finns på plats på Coompanion Norrbottens glöggmingel på Kooperationens Hus, fredag den 15 december kl 14, om du vill träffa henne.

Dela