GDPR och integritetspolicy

Coompanion i Västerbotten och Norrbotten, så som hela Europa, anpassar sig nu efter “GDPR” – en EU-förordning som går ut på att du själv äger rätten till dina personuppgifter. Vi på Coompanion tycker att det här är väldigt bra, för vi vill att allas personuppgifter ska hanteras på ett bra sätt. GDPR är startskottet till en positiv förändring och börjar gälla i hela EU den 25 maj 2018.

Du som är kund, deltagare eller medlem behöver inte göra något om du vill fortsätta hålla kontakten med oss och uppdateras inom områdena demokratiskt entreprenörskap, samhällsentreprenörskap och social innovation. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår integritetspolicy här:

Coompanion Västerbotten Integritetspolicy

Om du har några frågor eller funderingar så är du varmt välkommen att kontakta:

Coompanion Västerbotten

Linn Fransson

linn.fransson@coompanion.se

 

Coompanion Norrbotten

Caroline Källgren

caroline.kjellgren@coompanion.se

 

Tack för ditt förtroende och på återseende!