Stärk ert företag! Bli medlem i Coompanion.

Som medlem i Coompanion får ni tillgång till våra kunniga rådgivare som bland annat kan erbjuda styrelseutbildningar för nya styrelsemedlemmar, samt för er som vill vässa ert styrelsearbete. Behöver er förening hjälp att göra en stadgeöversyn eller att söka affärsutvecklingscheckar så finns den kompetensen hos oss.

Att vara medlem innebär att vara delägare vilket ger er inflytande och möjlighet att påverka vår utveckling och vad vi arbetar med.

Ni får tillgång till ett nätverk med såväl nya som erfarna företagare som ger samverkan och utveckling över branscher och geografiska gränser.

Genom ert medlemskap är ni en del av att stödja utvecklingen av kooperativt företagande på både lokal och regional nivå.

Som medlem får ni:

  • Kompetensutveckling
  • Inflytande
  • Affärsutveckling
  • Nätverkande
  • Förmånliga rabatter på utbildningar

För att bli medlem fyller ni i medlemsansökan nedan. Välj Västerbotten eller Norrbotten. Kooperativ behöver också maila stadgar och senaste årsredovisningen.

Coompanions styrelse beslutar om medlemmen antas och därefter får ni en faktura på insatsen, xxx kr. Insatsen betalas alltså endast en gång. Coompanion har för närvarande ingen årsavgift. Den kan enligt stadgarna uppgå till högst 1000 kr.

Bli medlem i Coompanion Västerbotten

Ansök här!

 

Bli medlem i Coompanion Norrbotten

Ansök här!