Urgent – Ungt Entreprenörskap

145015-662836-310455

Nu kan du pröva på att driva företagande utan risker i 10 veckor! 

Du behöver inte ha en färdig affärsidé utan ihop med andra, under lekfulla former får du testa att utveckla affärsidéer och fundera på företagande både som försörjning och som ett sätt att möta samhällsfrågor. Du får träffa företagare, olika föreläsare och göra studiebesök.

Målet är att deltagarna skall ha ökat sin kunskap om hur man gör när man vill starta en förening eller ett företag oavsett om det är individuellt eller tillsammans.

Urgent är ett projekt som i huvudsak ska rikta sig mot unga nysvenskar i åldrarna 18-25 år, men det kommer även att vara öppet för ungdomar födda och uppvuxna i Sverige som är intresserade av att starta företag, eller vill lära sig hur man driver en förening ihop. Vi vill att deltagarna ska ha ett intresse för företagande och vara öppna för att lära sig företagandets grunder. Läs mer om projektet här.

 

Vi driver projektet tillsammans med Hushållningssällskapet Rådgivning Nord och den finansieras av Arvsfonden, Länsstyrelsen, Luleå kommun, Norrbottens Läns Landsting och Arbetsförmedlingen.